Етикети: web design, уеб дизайн, сайт, изработка, проектиране, Интернет страници, статичен сайт, динамичен сайт, портфолио, реклама, база данни, поддръжка, online, форма за контакт, административен панел, публикуване, редактиране, оптимизация, търсене

Поръчай   

1

Изработка на интернет страници

  • Уточняване на заданието
  • Според индивидуалните ви нужди и желания най-напред уточняваме типа на страницата - статична или динамична т.е дали информацията ще бъде постоянна или желаете да имате възможност сами да публикувате и променяте информация.


  • Уточняване на дизайна и цветовите схеми
  • Ние ви предлагаме примерен дизайн и по ваше желание можем да го променим, така, че да отговаря на изискванията ви. Ако имате фирмено лого можем да го вкючим в дизайна, ако ли пък нямате - можем да ви изработим.


  • Уточняване на стуктурата на сайта
  • С предоставената от вас информация изработваме примерен сайт и уточняваме със вас неговата структура: менюта, допълнителни страници, а ако има каталог - полетата и структурата на каталога.


  • Оживяване на сайта
  • С така уточнените до момента параметри и характеристики изработваме действащ сайт, който публикуваме на вашето място за хостинг или ако все още нямате на тестово място при нас. Тестваме сайта и уточняваме с вас окончателният му вариант.


  • Публикуване на сайта
  • Публикуваме сайта на реалният му web адрес. Ако нямате име на домейн и хостиг можем да ви ориентираме къде да си поръчате.

2

Оптимизация на сайт

SEO оптимизацията е web услуга, тясно свързана с изработката на уеб сайтовете, като нейната главна цел, след като един уеб сайт е готов, да се популяризира в Мрежата, като основната идея е да се извършват адекватни действия, които да помогнат на класирането на уеб сайтове в търсачките.

SEO оптимизацията бива два вида: "on-page" и "off-page" т.е. оптимизация, която се включва в кода на страницата и оптимизация, която се извършва в последствие от компании, които се занимават с тази дейност без да се променя кода на страницата. При изработването на уеб страници ние извършваме "on-page" оптимизация, която включва:

3

Регистрация на Интернет сайт

Регистрираме сайта в някои от по-известните български и чуждестранни търсачки. Поставяме брояч на посещенията и статистика на достъпа.

Това е необходимо за популяризацията на сайта и също е част от SEO оптимизацията.

Ако желаете да постигнете постоянно и трайно присъствие в челните позиции на търсачките - обърнете се към специализирана за целта компания.