Етикети: web design, уеб дизайн, сайт, изработка, проектиране, Интернет страници, статичен сайт, динамичен сайт, портфолио, реклама, база данни, поддръжка, online, форма за контакт, административен панел, публикуване, редактиране, оптимизация, търсене

Поръчай   

Често задавани въпроси

1. Какво е динамична страница

Динамичната страница е такава интернет страница, която предоставя възможност за редактиране на предварително публикуваната информация от ваша страна с помощта на специално разработен администраторски панел, защитен с парола за достъп.

От динамични уебстраници се нуждае всеки, който:


2. Какво е статична страница

Статичната страница е такава интернет страница, която не предоставя възможност за редактиране на предварително публикуваната информация от ваша страна. Такава страница е подходяща за клиенти, които нямат необходимост или не желаят да се занимават сами с актуализация на сайта. Такава страница би служила по-скоро като "рекламна визитка".

Обикновенно в един сайт има както статични така и динамични страници.


3. Какво е web хостинг

Това е услуга, която ви позволява да публикувате своята страница на сървър достъпен в интернет пространството. Параметрите на тази услуга, които е необходимо да знаете преди да си я поръчате са: дисково пространство, месечен трафик, подръжка на бази данни, пощенски кутии и допълнителни услуги. Обикновенно безплатният web хостинг е достатъчен за публикуване на непретензиозна статична страница. Ако имате по-големи изисквания е необходимо да си закупите хостинг от компания, предлагаща тази услуга.


4. Какво е име на домейн

Това е вашето име в Интернет. Например www.vashetoime.com (.net;.bg;.eu;.info и т.н). То се закупува от фирма, регистратор на домейни и има срок (1г. 2г. и т.н), след който е необходимо отново да се заплати таксата. Обикновенно фирмите, предлагащи web хостинг, съдействат и за закупуване на име в домейн.

Актуални проекти

Планините в България Градовете в БългарияМузикална къща Виртуозо