Планините в България

Планините в България
информационен портал


Технология: PHP, HTML, CSS, MySql
Функционалност: Поддръжка на база данни с хижи и забележителности в българските планини. Сортиране и търсене по определени критерии (планина, дял, азбучен указател и др.). Онлайн форма за контакти и запитвания. Версия на български език. Административен панел.

Градовете в България

Градовете в България
информационен портал


Технология: PHP, HTML, CSS, MySql
Функционалност: Поддръжка на база данни с информация за градовете в България. Сортиране и търсене по определени критерии и категории. Онлайн форма за контакти и запитвания. Възможност за добавяне на коментари и снимки от потребителите. Версия на български език. Административен панел.

Музикална къща Витруозо

Музикална къща "Виртуозо"
музикален магазин


Технология: PHP, HTML, CSS, MySql
Функционалност: Поддръжка на база данни с инструменти, аксесоари, нотна литература, услуги, подредени по групи и категории. Сортиране и търсене по определени критерии (наименование, статус, цена и др.). Онлайн форма за контакти и запитвания. Версия на български език. Административен панел.

Рецептите от моята кухня

Рецептите от моята кухня
вкусни и здравословни рецепти


Технология: Wordpress
Функционалност: Блог за рецепти, кулинарни съвети и статии за здравословен начин на живот.

Сортови семена - Вардим

Сортови семена - Вардим
фирмен сайт


Технология: PHP, HTML, CSS, MySql
Функционалност: Представяне на фирмата и каталог с продукти. Онлайн форма за контакти и запитвания. Версия на български език.

ЕТ Крис мод

ЕТ Крис мод
шивашки услуги и моден дизайн


Технология: PHP, HTML, CSS, MySql
Функционалност: Поддръжка на база данни с модели и шивашки услуги. Онлайн форма за контакти и запитвания. Версия на български език. Галерия. Административен панел.Етикети: web design, уеб дизайн, сайт, изработка, проектиране, Интернет страници, статичен сайт, динамичен сайт, портфолио, реклама, база данни, поддръжка, online, форма за контакт, административен панел, публикуване, редактиране, оптимизация, търсене

Предварителна информация

1
Защо ви е необходим интернет сайт?

Фирменото присъствие в Интернет вече не е въпрос на мода, а на необходимост. Чрез него, освен просто представяне на дейността на фирмата или организацията, се постигат и други цели - оптимизира се връзката с клиенти и бизнес партньори, продават се стоки и услуги. Добре изготвеният сайт спомага за вашият бизнес - той може да ви осигури още нови клиенти и по-доволни настоящи клиенти и партньори.

2
За кого е предназначен вашият сайт?

Това е много важен въпрос, на който трябва да си отговорите преди да поръчате вашия сайт. Необходимо е да се знае за кого се прави сайтът, кои ще са предполагаемите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях - като дизайн, функционалност, съдържание.

 Въпроси и отговори

1. Какво е динамична страница

Динамичната страница е такава интернет страница, която предоставя възможност за редактиране на предварително публикуваната информация от ваша страна с помощта на специално разработен администраторски панел, защитен с парола за достъп.

2. Какво е статична страница

Статичната страница е такава интернет страница, която не предоставя възможност за редактиране на предварително публикуваната информация от ваша страна.